FFW international class
verantwortlich: Pia Levin-Schröder

Dieser Kurs richtet sich an die Programmstudierenden der TU Dortmund

This Class ist for our international students to introduce our campus-gym: "Fitnessförderwerk"

DIRECT ON CAMPUS
Our gym is a modern and well equipped training center at the heart of the campus.
Our combination of great equipment, individual support by our skilled staff and fair prices will give you an unique training experience.
Book your introduction class today and become a member of the Fitnessförderwerk.

INTRODUCTION CLASS
- 90 minutes
- max. two persons
- one personal trainer
- fee: 15 EUR

SPECIAL MEMBERSHIP
Bacause international students will stay on the campus for a shorter period of time,
we have special contract durations.

The fee is about 18? per month.

Do not hesitate to ask the staff at our gym.
They will be happy to help you.

Phone: 0231-755-2727

Mail: ffw.hs@tu-dortmund.de