Roundnet/ Spikeball

Roundnet bzw. Spikeball ist ein Trendsport aus den USA. Egal ob auf Rasen, im Sand oder in der Halle - Spikeball kann man überall spielen. Für das Spiel wird nur ein kleiner Gummiball und ein Spikeball-Netz benötigt. Das Netz hat einen Durchmesser von ca. einem Meter und erinnert an ein Trampolin. Im Spiel 2 vs. 2 versuchen die Spieler/innen den Ball so auf das Netz zu schlagen, dass er für das andere Team unerreichbar ist. Kondition, Koordination, Ballgefühl und ganz viel Spaß - das Alles vereint Spikeball. Kommt vorbei und checkt den Sport gemeinsam mit uns aus.

Beim freien Spiel sind alle, egal ob Anfänger/in oder fortgeschritten, sehr willkommen!

Bsp.: Kurs Mi 17:00 - 19:00 Uhr - Nach 17:00 Uhr ist die Anmeldung für die nächste Woche freigeschaltet.

The trending sport Roundnet - or also widely known under the name of a set manufacturer "Spikeball" - is inspired by beach volleyball and combines playfulness, fair play, coordination and ball feeling! Whether on grass, in the sand or indoor - Roundnet can be played everywhere. Only a small ball and a net are needed for the game. The net has a diameter of about one meter and is reminiscent of a trampoline. In the game 2 vs. 2 the players try to hit the ball on the net so that it is unreachable for the other team. Come by and check out the sport together with us!

fA/F: Participants should already understand the basic techniques of the game and know the elementary rules.

In the fr. Sp. (free play), everyone, whether beginner or advanced, is very welcome!

Ex: Course Wed 5.00 pm – 7.00 pm - After 5.00 pm the registration for the next week is unlocked.

1-123-0802ProfisMo19:30-23:00H4 OH313.02.2023-31.03.2023Andreas Lynennur mit
1-123-0800fr. Sp. A/FDi19:00-22:00KunstR 113.02.2023-31.03.2023Maximilian Schartmann, Andreas Lynennur mit
1-123-0801fA/FMi17:00-19:00H2 OH313.02.2023-31.03.2023Maximilian Schartmann, Andreas Lynennur mit