Floorball

Floorball (früher Unihockey) ist eine leicht zu erlernende Form des Hallenhockeys: Zwei Mannschaften zu je drei oder vier Teilnehmern/innen spielen gegeneinander mit leichten Kunststoffschlägern und -bällen ohne festen Torwart auf ein kleines Tor. Die Inhalte des Kurses sind u.a. Individual-, Technik- und Taktiktraining sowie die Vorbereitung auf mögliche Turnierteilnahmen.

In Vereinen oder nationalen und internationalen Ligen wird hingegen auf große Tore mit Torwart gespielt.

Bitte rutschfeste Sportschuhe und luftige Kleidung mitbringen.

Bsp.: Kurs Di 21:00 - 23:00 Uhr - Nach 21:00 Uhr ist die Anmeldung für die nächste Woche freigeschaltet.

Floorball is an easy-to-learn form of indoor field hockey: two teams of three or four participants each play against each other with lightweight plastic sticks and balls without a fixed goalie on a small goal. The contents of the course include individual, technical and tactical training as well as preparation for possible tournament participation.

In clubs or national and international leagues, however, the game is played on large goals with a goalkeeper.

Please bring non-slip sports shoes and airy clothing.

Attention! Course bookings for the current week are only possible after the start of the previous date

Ex: Course Tue 9.00 pm - 11.00 pm - After 9.00 pm the registration for the next week is unlocked.

1-123-0300ADi21:00-23:00H1 OH313.02.2023-31.03.2023Jakob Hamm, Tim Beigenur mit
1-123-0301A / FDo20:30-22:30H3 OH313.02.2023-31.03.2023Jakob Hamm, Tim Beigenur mit